Over Bouwbedrijf Beitler

Sinds 1915

Het aannemersbedrijf is in 1915 opgericht door Ernst Sigmund Beitler. Het bedrijf ging van vader Ernst op zoon Hendrik op kleinzoon Ernst, totdat Geert Jan van der Gugten in 2004 het bedrijf volledig overnam. We zijn een oud bedrijf met een goede reputatie in Hoevelaken en omgeving, zo willen we ook in 2017 blijven werken.

Bouwbedrijf Beitler heeft een personeelsbestand van dertien personeelsleden vast in dienst (2017)

Werkzaamheden
Wij zijn een goede dienstverlener voor u in met name renovatie en restauratie / verbouw en onderhoud. Dit doen wij zowel voor woningen als voor bedrijven, kantoren en zorginstellingen.
Met nieuwbouw van woningen richten wij ons op het luxe segment.
 
Ons bedrijf wil echt klantgericht zijn, en niet als een trucje maar vanuit onze basishouding. U kunt er gewoon vanuit gaan dat we het in ons hebben.

Specialisatie van ons bedrijf is de bouwkundige brandpreventie van met name bestaande panden. Met houten kozijnen, ramen en deuren die we immers al zelf maken is ook met onze kennis brandwerende beglazingen toe te passen en ook de doorvoeren door de wanden brandwerend af te dichten. De specialisatie is een bewuste keuze om ons met name op de renovatie- en onderhoudsmarkt te richten. 
 
Ons werkgebied is een straal van zo'n 50 kilometer om Amersfoort.
  
Focus
Onze bestaande klanten zijn onze investering in tijd en aandacht meer dan waard.
Daarom bouwen we ook vaak meerdere keren samen.
Een bouwtraject van begin tot eind kan soms jaren duren, en dan moet er wel een klik zijn met elkaar. Daarom maken we ook bewuste keuzen in waar we wel en niet aan gaan rekenen.
 
Mogelijkheden
Bouwen doe je altijd samen. Uw wensen staan daarbij altijd voorop en centraal. Uw ideeën en onze kennis en ervaring moet toch iets kunnen worden?  Zo ontstaat er een passend plan, waarbinnen alles mogelijk is. Zo kunt u ons het bouwproject in zijn totaliteit uit laten voeren. Wij adviseren u dan vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Wanneer u wilt, verzorgen wij uw bouwaanvraag bij de gemeente en dergelijke zaken.

Het is ook mogelijk dat u bijvoorbeeld het schilder- en loodgieterswerk en de elektra in eigen beheer uitvoert. We spreken alles van tevoren door, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon.

Betaalbare kwaliteit

Natuurlijk kost (ver)-bouwen veel geld, en geen bedrijf kan zonder winst.
Echter, onze focus ligt meer op de goede kwaliteit, die wij proberen te leveren en de blijvende relatie met onze klanten, dan op het cijfer wat onder aan de streep aan het eind overblijft.
Door onze wijze van werken proberen wij u op alle dingen te wijzen, ook in het voortraject, hierdoor blijven de kosten beheersbaar.
  
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Hieraan proberen wij uiting te geven door ons meedoen met de Beursvloer Hoevelaken.
Zie ook op www.beursvloerhoevelaken.nl
  
 

  

    
Neem gerust contact op voor meer informatie of een nadere kennismaking!