Werkwijze

Voorbereiding

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. We maken een afspraak en bespreken uw wensen. Hoe meer voorwerk u zelf doet, des te completer wij kunnen aanbieden. Daarna gaan wij aan de slag om een goede en complete offerte voor u te maken. Hierbij zorgen wij voor een duidelijke omschrijving, zodat u weet wat u voor de genoemde prijs kunt verwachten. We werken met een duidelijk en helder contract en een gespecificeerde open begroting. 
 

Onderaannemers voeren bij ons soms delen van het werk uit, deze worden bij ons zorgvuldig geselecteerd, niet alleen op prijs maar vooral ook op kwaliteit van het te leveren werk.
Door weinig wisselingen in dit bestand worden veel kosten bespaard.  

Wij nemen geen werken onder de kostprijs aan, waarbij meerwerken de prijs weer moeten goedmaken, wel zijn we de compleetste waarbij aan alles wordt gedacht. Dus bouwen zonder gedoe! 
 
Bij al onze uitgebrachtte offertes geldt dat wij de werkzaamheden pas definitief in kunnen plannen na ondertekening van de opdrachtbevestiging.

Uitvoering

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft u vanaf het begin van het project tot en met de oplevering met een vaste contactpersoon te maken.

U kunt van al onze medewerkers een flexibele opstelling verwachten. Dat zijn wij gewoon van huisuit zo gewend! Zij beperken de mogelijke overlast zoveel mogelijk.
Dan kunt u blijven doen, waar u mee bezig was.
 
Al onze medewekers zijn in het bezit van een VCA- leidinggevenden certificaat.  
 
Oplevering
    
Door onze wijze van bouwen zijn er bij een oplevering weinig openstaande punten, de punten die er zijn worden in de regel altijd binnen twee weken opgelost. Zo wordt de oplevering een feest!
Wij spreken daarom liever over afleveren, dan over opleveren!! U koopt toch ook geen auto, waarbij de wielen later een keer worden afgeleverd? Wij willen bouwen zonder al teveel gedoe!