Combined Shape

Beitler Brandafdichting

Brandveilig bouwen

Beitler Brandafdichting biedt de totaaloplossing

 

Brand. Bijna – of wellicht helemaal – het ergste dat u kan overkomen. Brandveiligheid is echter niet alleen een taak van de brandweer. Als eigenaar en/of gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor een veilig gebruik van het gebouw.

Naast onze jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud, renovatie en restauratie zijn wij nu ook gespecialiseerd in brandveilig bouwen en het brandveilig maken van gebouwen.

Bouwkundige brandpreventie

Deze bouwkundige brandpreventie omvat vele facetten. Kort gezegd brengen wij brandveilige oplossingen aan in zowel oude als nieuwe situaties. Wij kunnen alle bouwkundige brandwerende voorzieningen realiseren, zoals kozijnen, ramen en deuren, inclusief brandwerende beglazing.

Brand- en rookwerende constructies

Waar rook is, is vuur en waar vuur is, is brand. En dat wilt u voorkomen. Denk daarom eens aan scheidingsconstructies die zoveel mogelijk weerstand bieden aan brand en rook. Afdichtingen van leidingen en doorvoeringen, waardoor de brand niet verder om zich heen kan grijpen. Brandwerende bekleding van staalconstructies en het gebruik van brandwerend materiaal voor de plafonds. Wij regelen het voor u.

Wij volgen in dit alles de voorschriften uit het Bouwbesluit.

Wij werken voor:

  • Zorginstellingen
  • Scholen
  • Industriesector
  • Eigenaars van bedrijfspanden
  • VVE’s van appartementen
  • Technische installatiebedrijven

 

Meer informatie over brandafdichting? Klik hier

Beitler Brandafdichting is een onderdeel van Bouwbedrijf Beitler BV.

Een betrouwbare partner, die meedenkt, samenwerkt en gaat voor kwaliteit.

Meer weten over brandafdichting? Klik hier!