Combined Shape

Over Bouwbedrijf Beitler

Bouwbedrijf Beitler kent een lange historie

 

Het aannemersbedrijf is in 1915 opgericht door Ernst Sigmund Beitler. Het bedrijf ging van vader Ernst op zoon Hendrik op kleinzoon Ernst, totdat Geert Jan van der Gugten in 2004 hetbedrijf overnam.

 

De goede kwaliteit en de prettige sfeer zijn altijd hetzelfde gebleven. Uiteraard zijn we qua technische mogelijkheden wel met de tijd meegegaan. Bouwbedrijf Beitler heeft een stabiel personeelsbestand van veertien personeelsleden. 

Werkzaamheden

Wij zijn actief op vele terreinen, zoals nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Dit doen wij zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven, kantoren, (zorg)instellingen en Verenigingen van Eigenaren. Ook hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan in het renoveren en restaureren van historische panden. Dit doen wij zeer vakkundig en met veel plezier.

Mogelijkheden

Bouwen doe je altijd samen. Uw wensen staan daarbij altijd voorop. We voegen uw ideeën en onze kennis en ervaring samen. Zo ontstaat er een passend plan, waarbinnen alles mogelijk is. Wij adviseren u vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Wanneer u wilt, verzorgen wij uw bouwaanvraag bij de gemeente.

Het is uiteraard ook mogelijk dat u bijvoorbeeld het schilder- en loodgieterswerk en de elektra in eigen beheer uitvoert. We spreken alles van tevoren door, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon.

Betaalbare kwaliteit

Wij leveren goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Uw wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Wij houden namelijk van tevreden klanten. Daar doen wij dan ook alles voor. U krijgt van ons eerlijke informatie en we komen onze afspraken na.

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie of een nadere kennismaking!

Vakbekwame en meedenkende uitvoerder, gewoon fijne mensen om over de vloer te hebben!!

Meer weten over nieuwbouw, verbouw, renovatie/restauratie of maatwerk? Klik hier!