Combined Shape

De werkwijze van Bouwbedrijf Beitler

Werkwijze

 

Voorbereiding

We maken een afspraak en bespreken uw wensen. Daarna gaan wij aan de slag om een goede en complete offerte voor u te maken. Hierbij zorgen wij voor een duidelijke omschrijving, zodat u weet wat u voor de genoemde prijs kunt verwachten. We werken met een duidelijk en helder contract en een gespecificeerde open begroting. Zijn er onduidelijkheden? Vraag gerust, we leggen het u graag uit.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Samen bespreken we hoeveel tijd uw project nodig heeft om een kwalitatief hoogstaand resultaat te bereiken. Vervolgens bepalen we de planning van de bouwwerkzaamheden.

Uitvoering

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft u vanaf het begin van het project tot en met de oplevering met een vaste contactpersoon te maken. Het kan zijn dat er vragen bij u ontstaan. Ziet de werkelijkheid er bijvoorbeeld anders uit dan de tekening lijkt weer te geven? Uw contactpersoon licht alles graag toe en geeft u duidelijke antwoorden.

U kunt van al onze medewerkers een flexibele opstelling verwachten. Zij zorgen voor een goede, veilige en opgeruimde werkomgeving en beperken de mogelijke overlast zoveel mogelijk.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn zeer content met het behaalde resultaat en raden dit bouwbedrijf bij een ieder aan!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier!